RESET MET DE S VAN SOFIE, SPIEGEL EN SPARRINGPARTNER VOOR MEER GOESTING IN LEVEN & WERK

Spiegeltje spiegeltje aan de wand ...

Mensen die mij kennen, weten dat ‘Ik moet just niks’ een zin is die geregeld over mijn lippen komt. Toch overviel me tijdens deze Corona-crisis meermaals het gevoel vanalles te moeten. Je moet toch iets nieuws leren (want nu heb je tijd), je moet je manier van coachen heruitvinden (digitaal het nieuwe normaal, toch?), je moet gezellig samen zijn met je gezin (daar zat toch iedereen op te wachten), je moet heel efficiënt leren thuiswerken (anders voel je je schuldig tegenover je werkgever, niet dan?), je moet naar de online begeleide tentoonstelling van Van Eyck kijken (want dat kan nu ineens en nog gratis ook), je moet die muur eens schilderen (want die komt toch op je af), je moet nu keihard genieten van die vrijgekomen tijd (welke vrijgekomen tijd?), enzovoort.
Awel, je moet just helemaal niks!

Je mag wel vanalles natuurlijk. Maar vooraleer je je in een volgende ‘moeten’ stort, is het eens zo fijn om eens rustig in de spiegel te kijken. Gewoon kijken, zonder meer of zonder dat je er iets mee moet doen. Graag nodig ik je uit in jouw spiegelpaleis. Hoe heb jij de voorbije periode beleefd, wat valt jou op, hoe is het voor jou tot nu toe geweest?

Om dit te ontdekken, is er de Corona-reSet. Daarmee houd ik je een aantal spiegels voor in de vorm van vragen. Gewoon al kijken wat je ontdekt, brengt misschien al iets te weeg. Of je kan er ook actief mee aan de slag gaan, als jij dat zelf wil. Dat kan nu of later.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wat zie jij? Wil je verder iets doen met je inzichten? Het kan, het mag, het is je van harte gegund, als jij dat wil. Maar onthoud vooral dat je just niks moet!

Vrijdag 17 april om 11u geeft mijn fantastische Make me Fly!-collega Rilla Lysens een webinar over ‘Wat wil jij leren uit de corona-periode?’. Tijdens dit webinar mag ik jullie in het spiegelpaleis begeleiden bij de vragen. Welkom!

Inschrijven kan via https://makemefly.activehosted.com/f/46