RESET MET DE S VAN SOFIE, SPIEGEL EN SPARRINGPARTNER VOOR MEER GOESTING IN LEVEN & WERK

Reset voor bedrijven

Verhoog de kracht van je medewerkers en van je bedrijf

Wil je als bedrijf iets doen aan chronische stress op de werkvloer, aan het ziekteverzuim, aan het personeelsverloop? Wil je echt iets doen aan het WEL-ZIJN van je medewerkers? Zorg er dan voor dat zij vrijblijvend een beroep kunnen doen op een (veerkracht-)coach. Iemand bij wie ze terecht kunnen met dingen waar ze tegen aan lopen, wat hen frustreert, waar ze naar verlangen (hoe klein of groot ook, van welke aard dan ook.). Iemand die samen met hen op zoek gaat naar een volgende stap.  Op die manier kan je als bedrijf een service op maat van je medewerkers leveren, wat uiteindelijk hun veerkracht en engagement verhoogt.

Workshops zijn ook mogelijk, zoals 'Pimp je veerkracht' en 'Slim omgaan met je aandacht en tijd'.

Het wordt natuurlijk pas écht duurzaam wanneer je als bedrijf ook in eigen boezem kijkt en zelf ook inspanningen levert. Hoe ga je als organisatie om met je mensen, hoe communiceer je dagdagelijks, wat verwacht je van leidinggevenden, hoeveel autonomie hebben medewerkers écht …? Dit is geen exacte wetenschap. Ik heb geen blauwdruk in mijn schuif die van A tot Z voorschrijft hoe je dit moet aanpakken; elke organisatie is immers anders. Ik ga het ook niet in jullie plaats doen. Eerlijk is eerlijk. Wel kan ik als sparringpartner samen met jullie op weg gaan om te ontdekken hoe het anders kan. Op die manier krijg je de kennis en de kunde om duurzaam zelf in je bedrijf verder aan de slag te gaan!

Contacteer me vrijblijvend voor meer informatie.

Laatste bericht

Ik ben Sofie en ik heb een kak-dag
Iedereen herkent het wel, een kak-dag hebben. In dit filmpje deel ik 3 hartjes onder de riem met jou.

Lees meer

Meer informatie?

Wens je meer informatie over de mogelijkheden met reSet? Aarzel dan niet om mij te contacteren voor een vrijblijvende afspraak.

Sofie Damen
+32 (0)479 50 75 36
info@resetcoaching.be

Contacteer mij