RESET MET DE S VAN SOFIE, SPIEGEL EN SPARRINGPARTNER VOOR MEER GOESTING IN LEVEN & WERK

Reacties van klanten

" Bij Sofie kreeg ik de tijd om mijn verhaal te doen zonder veroordeeld te worden. Waar ik in het begin sterk in de knoop zat, kon Sofie, door de juiste vragen te stellen, helderheid in mijn hoofd brengen. Het werd duidelijk wat voor mij écht belangrijk is. Na het bespreken van de eerstvolgende stappen kreeg ik terug de goesting en motivatie om verder te gaan. Ik heb er super veel zin in! " (A.P.)

~~

"Sofie was steeds positief, ze wees me op dingen waar ik mezelf niet bewust van was, geduldig, zacht maar met de nodige kracht, ze gaf duidelijk en visueel uitleg, ze luisterde heel aandachtig, ze wist me meteen (al van bij het telefonisch contact) op mijn gemak
t
e brengen, ik voelde me goed bij haar, vertrouwelijk, makkelijk in de omgang, begripvol. Ook de locatie is zeer fijn gelegen en bracht me meteen tot rust" (S.H.)

~~

"De loopbaanbegeleiding bij Sofie is erg persoonsgericht. Ze kijkt samen met jou naar het grotere geheel en geeft concrete opdrachtjes om mee aan de slag te gaan tegen de volgende afspraak. Ik stap met een nieuwe blik opnieuw in mijn huidige job en heb vertrouwen dat er - als 't moment daar is - er misschien wel iets nieuws uit voortvloeit." (V.D.D.)

~~

"Zo'n aanrader. Een mooier geschenk had ik mezelf niet kunnen geven. Mijn zoektocht naar nieuwe energie werd een zalig avontuur. Stap voor stap, op haar persoonlijke, niet oordelende manier gaf Sofie me sessie na sessie de inzichten die ik nodig had om uiteindelijk de vleugeltjes te krijgen die ik nodig had om te durven springen. Maandag begint mijn nieuw avontuur. Ik heb er zin in. 1000X dank!" (E.B. over loopbaanbegeleiding)

~~

Reacties na de workshop 'Wel in je vel. Sleutels voor meer wel-zijn':
"Heel interessant ~ enthousiast en doorleefd gegeven ~ het bleef de hele tijd boeiend en werd nooit saai ~ realistisch en herkenbaar ~ tof gebracht ~ gebaseerd op onderzoek en toch gelinkt met het dagdagelijks leven ~ aanmoedigende benadering ~ goede inzichten dus leuke workshop ~ zet aan tot nadenken ~ je kan er meteen mee aan de slag ~ aangename presentatie met mooie beelden ~ de babbels achteraf waren heel fijn"

~~

"Sofie is een dame die goed kan luisteren en in duidelijke taal kan weergeven waar het om gaat. Ze is heel positief, en brengt dit ook zo over. Kom je er met een minder goed gevoel binnen, je gaat sowieso terug vrolijker buiten! Heeft me ook heel fijne, belangrijke inzichten meegegeven, die ik graag op mijn pad verder ga integreren" (I.D.)

~~

Afgelopen dinsdag hebben we met gemeente & ocmw Zoersel een personeelsvergadering gehouden rond welzijn op het werk. Naast een actieplan met acties vanuit leidinggevenden en bestuur wilden we ook de boodschap brengen dat we allemaal als mens en medewerker ook zelf grotendeels impact hebben op ons welzijn. Een relevante spreker vinden rond dit thema die op aanstekelijke wijze een toegankelijk en leerrijk verhaal kan brengen voor een divers publiek en dit op een klein uur tijd bleek geen sinecure, maar gelukkig kwamen we bij Sofie en reSet Coaching uit. Sofie bracht onze medewerkers heel wat kennis, inzichten en stof tot nadenken bij over zelfzorg en stressmanagement en bij uitbreiding over hoe je sterker in het (professioneel) leven kan staan met het gebruikelijke vallen en opstaan. De reacties nadien waren lovend. Een aanrader op alle vlakken als thema voor een gastspreker of als kernthema voor een vorming of denkdag met medewerkers en leidinggevenden. Sofie staat er, straalt haar verhaal uit en weet een ganse organisatie te boeien! Bedankt Sofie." (Kristof Janssens, algemeen directeur)

~~

"Nogmaals bedankt voor de fijne sessies die ik bij jou mocht volgen. Ze hebben me echt enorm geholpen.
Hoe jij me met de glimlacht ontvangt, de tranen erbij neemt en dat allemaal met plezier en zonder oordelen. Top!" (T.S.)

~~

"Sofie bood mij een luisterend oor en veel concrete tips om om te gaan met de werkdruk. Door de kleine stap die ik moest zetten om de loopbaanbegeleiding te gaan volgen vind ik nu veel meer rust op het werk en daardoor ook daarbuiten." (E.V.G.)

~~

"Ik ben heel tevreden over de professionele en tevens heel persoonlijke begeleiding die ik kreeg van Sofie. Ze kon me een klare kijk geven op de situatie en ik ging telkens vol goeie moed en nieuwe inzichten de deur uit! " (I.C.)

~~

"Zit je in de knoei met je toekomst zowel professioneel als persoonlijk, maak dan zeker een afspraak met Sofie. Ze kan je uitstekend begeleiden en helpt mee naar oplossingen te zoeken. Ze geeft je een goed gevoel en geeft je meer zelfvertrouwen." (P.D.)

~~

"Sofie heeft een grote hulp betekend in bewustmaking van mijn eigen "ik" en waar ik voor sta. Dit door samen situaties en gevoelens te analyseren wat leidt tot bewustmaking en erkenning. En dit zonder zelf vooropstellingen te doen. Was echt heel top voor mij." (H.G.)

~~

"Ik ben zo dankbaar en blij dat me, zelfs op deze leeftijd, werd voorgesteld om misschien eens loopbaanbegeleiding te volgen. Dat het me misschien betere inzichten zou geven over wie ik ben en wat ik nog wil in het leven op werkvlak. Het beste professionele advies dat me ooit werd gegeven op een moment dat ik mentaal gekraakt was. Ik heb ontzettend veel geleerd over mezelf: Wat kan ik? Wat wil ik? Wie ben ik? Wat zijn mijn sterke kanten? Wat zijn mijn zwakke kantjes? Waar wil ik mee aan de slag? Wat zijn mijn doelen? Wat zijn mijn dromen? ... en nog zovéél meer. Ik heb leren aanvaarden en letterlijk hardop zeggen "dat het ok is". Laten we simpelweg stellen dat er een Els voor én na is. Kortom, ik kan het iedereen die in een moeilijkere, professionele fase zit, alleen maar sterk aanbevelen om loopbaancoaching te volgen. Ik heb eindelijk na zoveel jaren de juiste balans gevonden tussen mijn hart en mijn hoofd en dit mede dankzij Sofie. Ik ben haar dan ook ontzettend dankbaar dat ze me zoveel handvaten heeft aangereikt op die manier die voor mij de juiste waren. Want uiteindelijk moet je het allemaal zelf doen en er voor openstaan maar het is verdomd fijn als er iemand mee aan de zijlijn loopt die je op een positieve manier coacht! De allerbeste RESET ever die ik gemaakt heb." (E.H.)

~~

"Dankjewel, Sofie voor je begeleiding destijds. Ik heb heel wat kleine stapjes gezet intussen, die me zoveel voldoening en vertrouwen geven. Hetgeen waar ik naar op zoek was heb ik gevonden. Bedankt voor jouw duwtje in de rug en het vertrouwen." (R.C.)

~~

"Je bent een topper. Dank u om mee mijn leven terug op rails te krijgen." (V.T.)

~~

"Bedankt om tot op de dag van vandaag klaar te staan met motiverende woorden en tips.
Jij kan mensen peper in hun gat steken :-)" (F.L.)

~~

"Een dik jaar geleden kwam ik bij je terecht voor loopbaanbegeleiding. Morgen ben ik officieel een jaar in dienst bij mijn nieuwe werkgever. Daarom wilde ik je toch graag even een mailtje sturen.
Ik wil gewoon laten weten dat ik na 1 jaar zo blij en trots ben deze keuze gemaakt te hebben. Er is nog geen dag geweest dat ik met tegenzin naar mijn werk vertrok (of ja, misschien een dag of 3 :-)).
Ik ben terecht gekomen in een super leuk team en in een job die ik met al mijn enthousiasme uitvoer. Daarnaast heb ik een evenwicht kunnen vinden in werk en thuis en heb ik heel wat moetjes geschrapt.
Uiteraard maak ik soms een botsing maar het lukt me steeds beter om hier mee om te gaan. Ik ontdekte enkele nieuwe passies en ik voel me goed nu.
Langs deze weg wil ik je bedanken voor de reflectie naar mezelf die ik samen met jou kon maken. Dit gaf me het nodige vertrouwen om voor mezelf te kiezen. Bedankt hiervoor!" (L.N.)

~~

"Ik ben gestart met de loopbaanbegeleiding omdat ik niet meer wist wat mijn sterktes zijn. Heel confronterend! Sofie heeft me terug doen inzien dat ik deze wel heb. Ik moet ze nog wat aanwakkeren, maar ik ga ervoor! Wat me echt bij is gebleven na mijn loopbaanbegeleiding is: "ik moet just niks"!
Ik ben de baas over mezelf en de keuzes die ik maak! Bedankt voor de hulp!" (C. N.)

~~

"Sofie straalt vertrouwen uit. Ze luistert en is begripvol, niet beoordelend. Ze heeft veel kennis die ze graag deelt. Sofie stelt kritische vragen en daagt je uit om na te denken." (L.D.W.)

~~

"Dank je wel Sofie voor de toffe babbels, de inzichten, de humor, de glimlach. Je ontwapenende, rustige aanpak en de spiegels die je voorhoudt zijn tof.
Informatie delen & anderen entertainen staan vanaf nu meer en meer in mijn agenda." (C.C)

~~

"Ondertussen weet ik ook wat ik écht wil, waar ik echt blij van word, energie van krijg... . Bedankt voor de fijne begeleiding Sofie!" (L.A.)

~~

"Ik volgde loopbaanbegeleiding om duidelijkheid te scheppen over wat ik wil in mijn loopbaan en wat ik leuk vind. En dat is me ook gelukt!
Sofie haar aanpak was laagdrempelig, empathisch en enthousiast. Ze luistert zeer goed en heeft een sterke inhoudelijke kennis.
Bedankt Sofie, je maakte echt het verschil ;-)!" (L.N.)

~~

"Ik ben zo blij dat ik een jaar geleden de stap heb genomen om tot bij jou te komen. Het heeft zoveel in gang gezet en mijn ogen doen openen" 

~~

"Door de (soms intensieve) sessies heb ik mezelf beter leren kennen en ben ik me meer bewust geworden van de eigen sterktes/zwaktes. Dit heeft me erg geholpen om de juiste keuzes te maken bij de verdere ontwikkeling van mijn loopbaan binnen onze organisatie. Het aannemen van bijkomende verantwoordelijkheden/bevoegdheden loopt hierdoor veel harmonieuzer omdat ik sneller JA/ NEE kan zeggen waneer nieuwe uitdagingen zich aandienen. Kortom: steeds het juiste evenwicht vinden!' (G over loopbaanbegeleiding)

~~

"Tijdige loopbaanbegeleiding kan ervoor zorgen dat je niet crasht!" (N.G. over loopbaanbegeleiding)

~~

"Wil je jezelf en jouw passie opnieuw leren kennen? Wil je weer een goede portie motivatie en opnieuw in jezelf geloven? Dan is Sofie een echte aanrader als loopbaanbegeleidingscoach'' (L. H. over loopbaanbegeleiding)  

~~

 "Ik was het noorden kwijt en wist niet meer wie ik was en waar ik naartoe wilde. Sofie heeft me geleerd dat ik zelf aan het roer sta van mijn schip. Ze heeft mij met veel geduld en optimisme geïnspireerd en gemotiveerd om de slapende mooie ik in mij wakker te maken. Een hobbelig traject, met vallen en opstaan maar zeker een hele mooie ervaring, welke me op allerlei manieren op weg heeft gezet om te groeien, zowel persoonlijk als werk gerelateerd. Ga ervoor met deze geweldige coach want de uitkomst is meer dan de moeite waard!" (A.O.)  

~~

"Je hebt me geleerd bewust keuzes te maken en dat het oké is als je leven niet (altijd) op rolletjes loopt. En zoveel meer :-). Van onschatbare waarde! Bedankt!"

~~

"TOPPIE!!! Ik zal het iedereen aanraden.
Beter er snel bij zijn en tijdig kunnen schakelen dan helemaal de dieperik ingaan.
En dat kon ik dankzij Sofie" (I.V. over loopbaanbegeleiding) 

~~

Een aantal commentaren op de "workshop vol ont-MOET-ing":
superleuk ~ meer van dit! ~ zeer leerzaam ~ goed inzichten ~ ontspannen avond ~ aangename spreker ~ toffe madam ~ geweldige beelden

~~

"Vanaf het eerste moment dat ik bij Sofie binnen kwam, voelde ik de positieve energie. Sofie luistert naar je verhaal en weet direct dingen positief om te draaien. Vanaf de eerste sessie, kwam ik vol energie weer thuis. Doorheen de sessies leerde ik zelf door een andere bril te kijken. Na een 3-tal maanden thuis zitten, ging ik met veel werklust weer aan de slag in dezelfde job. Maar in plaats van een rugzak vol frustraties, draag ik nu een rugzak met de kapstokken die Sofie me aanreikte." (L.H.)

~~

"Ik vond het een heel goede ervaring, die me heeft verrijkt. Sofie pikte op een rustige manier in op mijn vragen en frustraties. Dank zij de aangename gesprekken kreeg ik meer inzicht en vertrouwen in mezelf." (E.V.)

~~

"Ben je zoals ik de pedalen even kwijt? In korte tijd was ik weer 'Back on track' " (D.G)

~~

"Zeer tevreden, erg op maat, toepasbare methodieken" (over de opleiding Pimp je veerkracht)

~~

"Het was een zinvolle opleiding met heel veel gevoel voor de werkelijkheid en goede voorbeelden. Enthousiaste en goed onderlegde begeleider die de uiteenzetting heel deskundig gebracht heeft" (over de opleiding Pimp je veerkracht)

~~

"Zeer inspirerende opleiding! Vele interessante tips en handvaten om hopelijk ook met de collega’s aan de slag te gaan!" (over de opleiding Pimp je veerkracht)

~~

"Heel interessante, duidelijke opleiding die op een zeer boeiende manier werd gebracht. Geen moment van verveling. Dank je wel!" (over de opleiding Pimp je veerkracht)

~~

"Dankzij de persoonlijke aanpak heb ik meer zelfinzicht & zelfvertrouwen gekregen. Ik vond de sessies fantastisch en heb er veel energie uit kunnen putten" (J.V.)

~~

Sofie is een zeer energiek persoon, kan onmiddellijk de vinger op de zere plek leggen en weet hoe de situatie positief te draaien, zodat je er toch weer mee aan de slag kan en opnieuw uitzicht krijgt! Deze begeleiding was verrassend. Kan het verschil betekenen van in een burn-out belanden of opnieuw zin en energie in je job vinden door de situatie anders/beter te bekijken en aanpakken positief te draaien. Ik had nooit durven denken dat deze sessies me opnieuw zoveel werklust zouden geven" (C.G.)

~~

"Zie je even door de bomen het bos niet meer? Weet je niet of je job nog wel bij je past, weet je niet wat je nu eigenlijk echt wil, lig je misschien wat in de knoop met jezelf en heb je hulp nodig om die knoop te ontwarren? Eén adres: Sofie Damen! "

~~

"Sofie kan heel goed onbevooroordeeld luisteren en mij op mijn gemak stellen, waardoor haar schijnbaar simpele vragen en opmerkingen heel lang bleven 'nazinderen'.  Ik kon ook steeds via mail bij haar terecht. Ze slaagt er in om de juiste snaar te raken en mij te triggeren om telkens een stapje vooruit en dichter bij mezelf te brengen" (E.C.)

~~

"Bedankt Sofie! Ik zie het weer helemaal zitten!" (P.R.) 

~~~

"Sofie heeft me heel wat tools aangereikt waar ik mee aan de slag kon. Op haar enthousiaste manier heeft ze me de moed gegeven om in mezelf te geloven en ervoor te gaan. Ik heb ontdekt wat ik graag wil en wie ik ben, maar ook wat ik niet kan en dit is OK. Ik kan aanvaarden dat mindere momenten er ook mogen zijn en ik heb geleerd de dingen die ik niet kan te relativeren. Ik kan zijn wie ik wil zijn!" (K.V.)

~~~

"Dank zij het reSet-traject besef ik terug wat mijn energiegevers zijn. Ik kan ze benoemen en maak er ook tijd voor zodat ik ook tijdens de week weer het gevoel heb dat ik lééf. Ik realiseer me intussen ook dat 'het' nooit af is, het evolueert constant. Die gedachte en tegelijk het besef dat het zo Ok is, geeft me wel een zekere rust." (I.C.)

~~~

"Ik weet wat stress is, ik weet dat je bepaalde dingen moet loslaten, ik weet dat je moet ontspannen. Maar tussen weten en effectief doen ligt een wereld van verschil. Hoe pak je dit aan? Hoe moet je loslaten? Hoe moet je stress hanteren? ... voor mij allemaal een groot vraagteken tot ik bij Sofie terecht kwam. Ze was voor mij de juiste persoon op de juiste moment. Ze reikte me elementen aan die voor mij echt werkten en waar ik concreet mee aan de slag kon. Soms was het heel confronterend en was ik ontzettend moe maar steeds waren er de schouderklopjes van Sofie die me energie gaven en dat alles op mijn eigen tempo! Als ik de afgelopen maanden terug bekijk is zij degene geweest die mij geholpen heeft me dichter bij mezelf te brengen! Voor mij was dit een zeer positieve ervaring!" (S.N.)

~~~

"De coaching was voor mij ongelooflijk interessant. Na afloop was ik bijzonder moe maar toch vol energie. Dikke pluim voor Sofie, ze heeft me écht geholpen door een super moeilijke periode" (A.A.)

~~~

"De loopbaanbegeleiding bij Sofie is voor mij een leerrijke ervaring geweest. Ik heb vooral geleerd dat ik niet aan mezelf moet twijfelen en dat ik wat meer op mijn stukken mag staan. Dat lukt me steeds beter. Vanaf nu ga ik me vooral richten op mijn kwaliteiten!" (D.V.)

~~~

"Wat heb ik 'genoten' - hoe raar het ook klinkt - van mijn reSet-coachingsessies! Het was bij momenten behoorlijk confronterend en na de eerste sessie was ik doodop, maar het voelde ook goed aan omdat het me echt doet nadenken over mijn manier van kijken naar de dingen, mijn beleving, mijn gedachtengang (die duidelijk heel vaak met me aan de haal gaat :-)) enzovoort.

De setting is er maar vooral... een supercoach waarbij je je op je gemak mág en kán voelen, die je héél goed begeleidt en je triggert om eens door een andere bril te kijken en de juiste focus te zoeken en te vinden. Voor mij dus een echte 'eye-opener' want het voelt veel concreter en toegankelijker aan dan mijn afgelopen sessies bij een psychotherapeut.

Hoewel het zelf hard werken is, worden er genoeg handvaten aangereikt om aan de slag te gaan én word je tijdens het hele proces voortdurend begeleid door schouderklopjes, reSet-reminders enzovoort. Vooral de toegankelijke manier van omkadering doen me nóg meer het gevoel geven dat dit de begeleiding is die ik nodig heb!" (M.L.)

 

 

 


 

 

Laatste bericht

Ik ben Sofie en heb wel eens last van het supervrouwsyndroom
Het is niet omdat het kan, dat het moet! Bepaal zelf wat jouw tijd en energie waard is.

Lees meer

Meer informatie?

Wens je meer informatie over de mogelijkheden met reSet? Aarzel dan niet om mij te contacteren voor een vrijblijvende afspraak.

Sofie Damen
+32 (0)479 50 75 36
info@resetcoaching.be

Contacteer mij