RESET MET DE S VAN SOFIE, SPIEGEL EN SPARRINGPARTNER VOOR MEER GOESTING IN LEVEN & WERK

Reacties van klanten

"Ik ben gestart met de loopbaanbegeleiding omdat ik niet meer wist wat mijn sterktes zijn. Heel confronterend! Sofie heeft me terug doen inzien dat ik deze wel heb. Ik moet ze nog wat aanwakkeren, maar ik ga ervoor! Wat me echt bij is gebleven na mijn loopbaanbegeleiding is: "ik moet just niks"!.
Ik ben de baas over mezelf en de keuzes die ik maak! Bedankt voor de hulp!" (C. N.)

~~

"Sofie straalt vertrouwen uit. Ze luistert en is begripvol, niet beoordelend. Ze heeft veel kennis die ze graag deelt. Sofie stelt kritische vragen en daagt je uit om na te denken." (L.D.W.)

~~

"Ondertussen weet ik ook wat ik écht wil, waar ik echt blij van word, energie van krijg... . Bedankt voor de fijne begeleiding Sofie!" (L.A.)

~~

"Ik volgde loopbaanbegeleiding om duidelijkheid te scheppen over wat ik wil in mijn loopbaan en wat ik leuk vind. En dat is me ook gelukt!
Sofie haar aanpak was laagdrempelig, enpathisch en enthousiast. Ze luistert zeer goed en heeft een sterke inhoudelijke kennis.
Bedankt Sofie, je maakte echt het verschil ;-)!" (L.N.)

~~

"Ik ben zo blij dat ik een jaar geleden de stap heb genomen om tot bij jou te komen. Het heeft zoveel in gang gezet en mijn ogen doen openen" 

~~

"Door de (soms intensieve) sessies heb ik mezelf beter leren kennen en ben ik me meer bewust geworden van de eigen sterktes/zwaktes. Dit heeft me erg geholpen om de juiste keuzes te maken bij de verdere ontwikkeling van mijn loopbaan binnen onze organisatie. Het aannemen van bijkomende verantwoordelijkheden/bevoegdheden loopt hierdoor veel harmonieuzer omdat ik sneller JA/ NEE kan zeggen waneer nieuwe uitdagingen zich aandienen. Kortom: steeds het juiste evenwicht vinden!' (G over loopbaanbegeleiding)

~~

"Tijdige loopbaanbegeleiding kan ervoor zorgen dat je niet crasht!" (N.G. over loopbaanbegeleiding)

~~

"Wil je jezelf en jouw passie opnieuw leren kennen? Wil je weer een goede portie motivatie en opnieuw in jezelf geloven? Dan is Sofie een echte aanrader als loopbaanbegeleidingscoach'' (L. H. over loopbaanbegeleiding)  

~~

 "Ik was het noorden kwijt en wist niet meer wie ik was en waar ik naartoe wilde. Sofie heeft me geleerd dat ik zelf aan het roer sta van mijn schip. Ze heeft mij met veel geduld en optimisme geïnspireerd en gemotiveerd om de slapende mooie ik in mij wakker te maken. Een hobbelig traject, met vallen en opstaan maar zeker een hele mooie ervaring, welke me op allerlei manieren op weg heeft gezet om te groeien, zowel persoonlijk als werk gerelateerd. Ga ervoor met deze geweldige coach want de uitkomst is meer dan de moeite waard!" (A.O.)  

~~

"Je hebt me geleerd bewust keuzes te maken en dat het oké is als je leven niet (altijd) op rolletjes loopt. En zoveel meer :-). Van onschatbare waarde! Bedankt!"

~~

"TOPPIE!!! Ik zal het iedereen aanraden.
Beter er snel bij zijn en tijdig kunnen schakelen dan helemaal de dieperik ingaan.
En dat kon ik dankzij Sofie" (I.V. over loopbaanbegeleiding) 

~~

Een aantal commentaren op de "workshop vol ont-MOET-ing":
superleuk ~ meer van dit! ~ zeer leerzaam ~ goed inzichten ~ ontspannen avond ~ aangename spreker ~ toffe madam ~ geweldige beelden

~~

"Vanaf het eerste moment dat ik bij Sofie binnen kwam, voelde ik de positieve energie. Sofie luistert naar je verhaal en weet direct dingen positief om te draaien. Vanaf de eerste sessie, kwam ik vol energie weer thuis. Doorheen de sessies leerde ik zelf door een andere bril te kijken. Na een 3-tal maanden thuis zitten, ging ik met veel werklust weer aan de slag in dezelfde job. Maar in plaats van een rugzak vol frustraties, draag ik nu een rugzak met de kapstokken die Sofie me aanreikte." (L.H.)

~~

"Ik vond het een heel goede ervaring, die me heeft verrijkt. Sofie pikte op een rustige manier in op mijn vragen en frustraties. Dank zij de aangename gesprekken kreeg ik meer inzicht en vertrouwen in mezelf." (E.V.)

~~

"Ben je zoals ik de pedalen even kwijt? In korte tijd was ik weer 'Back on track' " (D.G)

~~

"Zeer tevreden, erg op maat, toepasbare methodieken" (over de opleiding Pimp je veerkracht)

~~

"Het was een zinvolle opleiding met heel veel gevoel voor de werkelijkheid en goede voorbeelden. Enthousiaste en goed onderlegde begeleider die de uiteenzetting heel deskundig gebracht heeft" (over de opleiding Pimp je veerkracht)

~~

"Zeer inspirerende opleiding! Vele interessante tips en handvaten om hopelijk ook met de collega’s aan de slag te gaan!" (over de opleiding Pimp je veerkracht)

~~

"Heel interessante, duidelijke opleiding die op een zeer boeiende manier werd gebracht. Geen moment van verveling. Dank je wel!" (over de opleiding Pimp je veerkracht)

~~

"Dankzij de persoonlijke aanpak heb ik meer zelfinzicht & zelfvertrouwen gekregen. Ik vond de sessies fantastisch en heb er veel energie uit kunnen putten" (J.V.)

~~

Sofie is een zeer energiek persoon, kan onmiddellijk de vinger op de zere plek leggen en weet hoe de situatie positief te draaien, zodat je er toch weer mee aan de slag kan en opnieuw uitzicht krijgt! Deze begeleiding was verrassend. Kan het verschil betekenen van in een burn-out belanden of opnieuw zin en energie in je job vinden door de situatie anders/beter te bekijken en aanpakken positief te draaien. Ik had nooit durven denken dat deze sessies me opnieuw zoveel werklust zouden geven" (C.G.)

~~

"Zie je even door de bomen het bos niet meer? Weet je niet of je job nog wel bij je past, weet je niet wat je nu eigenlijk echt wil, lig je misschien wat in de knoop met jezelf en heb je hulp nodig om die knoop te ontwarren? Eén adres: Sofie Damen! "

~~

"Sofie kan heel goed onbevooroordeeld luisteren en mij op mijn gemak stellen, waardoor haar schijnbaar simpele vragen en opmerkingen heel lang bleven 'nazinderen'.  Ik kon ook steeds via mail bij haar terecht. Ze slaagt er in om de juiste snaar te raken en mij te triggeren om telkens een stapje vooruit en dichter bij mezelf te brengen" (E.C.)

~~

"Bedankt Sofie! Ik zie het weer helemaal zitten!" (P.R.) 

~~~

"Sofie heeft me heel wat tools aangereikt waar ik mee aan de slag kon. Op haar enthousiaste manier heeft ze me de moed gegeven om in mezelf te geloven en ervoor te gaan. Ik heb ontdekt wat ik graag wil en wie ik ben, maar ook wat ik niet kan en dit is OK. Ik kan aanvaarden dat mindere momenten er ook mogen zijn en ik heb geleerd de dingen die ik niet kan te relativeren. Ik kan zijn wie ik wil zijn!" (K.V.)

~~~

"Dank zij het reSet-traject besef ik terug wat mijn energiegevers zijn. Ik kan ze benoemen en maak er ook tijd voor zodat ik ook tijdens de week weer het gevoel heb dat ik lééf. Ik realiseer me intussen ook dat 'het' nooit af is, het evolueert constant. Die gedachte en tegelijk het besef dat het zo Ok is, geeft me wel een zekere rust." (I.C.)

~~~

"Ik weet wat stress is, ik weet dat je bepaalde dingen moet loslaten, ik weet dat je moet ontspannen. Maar tussen weten en effectief doen ligt een wereld van verschil. Hoe pak je dit aan? Hoe moet je loslaten? Hoe moet je stress hanteren? ... voor mij allemaal een groot vraagteken tot ik bij Sofie terecht kwam. Ze was voor mij de juiste persoon op de juiste moment. Ze reikte me elementen aan die voor mij echt werkten en waar ik concreet mee aan de slag kon. Soms was het heel confronterend en was ik ontzettend moe maar steeds waren er de schouderklopjes van Sofie die me energie gaven en dat alles op mijn eigen tempo! Als ik de afgelopen maanden terug bekijk is zij degene geweest die mij geholpen heeft me dichter bij mezelf te brengen! Voor mij was dit een zeer positieve ervaring!" (S.N.)

~~~

"De coaching was voor mij ongelooflijk interessant. Na afloop was ik bijzonder moe maar toch vol energie. Dikke pluim voor Sofie, ze heeft me écht geholpen door een super moeilijke periode" (A.A.)

~~~

"De loopbaanbegeleiding bij Sofie is voor mij een leerrijke ervaring geweest. Ik heb vooral geleerd dat ik niet aan mezelf moet twijfelen en dat ik wat meer op mijn stukken mag staan. Dat lukt me steeds beter. Vanaf nu ga ik me vooral richten op mijn kwaliteiten!" (D.V.)

~~~

"Wat heb ik 'genoten' - hoe raar het ook klinkt - van mijn reSet-coachingsessies! Het was bij momenten behoorlijk confronterend en na de eerste sessie was ik doodop, maar het voelde ook goed aan omdat het me echt doet nadenken over mijn manier van kijken naar de dingen, mijn beleving, mijn gedachtengang (die duidelijk heel vaak met me aan de haal gaat :-)) enzovoort.

De setting is er maar vooral... een supercoach waarbij je je op je gemak mág en kán voelen, die je héél goed begeleidt en je triggert om eens door een andere bril te kijken en de juiste focus te zoeken en te vinden. Voor mij dus een echte 'eye-opener' want het voelt veel concreter en toegankelijker aan dan mijn afgelopen sessies bij een psychotherapeut.

Hoewel het zelf hard werken is, worden er genoeg handvaten aangereikt om aan de slag te gaan én word je tijdens het hele proces voortdurend begeleid door schouderklopjes, reSet-reminders enzovoort. Vooral de toegankelijke manier van omkadering doen me nóg meer het gevoel geven dat dit de begeleiding is die ik nodig heb!" (M.L.)

 

 

 


 

 

Laatste bericht

Ik ben Sofie en ik moet just niks ...
Moet jij ook vanalles en nog wat? Ah ja, ├ęcht? Klopt dat wel? In dit filmpje stel ik graag een aantal 'moetens' in vraag. Want IK MOET JUST NIKS!

Lees meer

Meer informatie?

Wens je meer informatie over de mogelijkheden met reSet? Aarzel dan niet om mij te contacteren voor een vrijblijvende afspraak.

Sofie Damen
+32 (0)479 50 75 36
info@resetcoaching.be

Contacteer mij