Gestresseerd
Opgejaagd
Rusteloos
Opgebrand
Druk druk druk
Futloos
Zotgedraaid
Overprikkeld...
Pijl Time to Reset!
Time to reset!
ReSet met de S van Sofie, Spiegel en Sparringpartner voor duurzaam leven & werken

Ontdek hier een aantal spiegelkaarten!

Spiegelkaarten Download hier een aantal spiegelkaarten

Mijn verhaal

In 2015 heb ik zelf een aantal maanden thuis gezeten. In het begin van die periode, schreef ik "Verhaal van een BBO". BBO: een Bijna Burn-Out. Bijna, ah ja, want falen is toch geen optie zeker...

De maanden die volgden ben ik vooral aan de slag gegaan. Met dank aan mijn huisarts en mijn psychotherapeute, de juiste vrouwen op het juiste moment voor mij. Met dank aan mijn man, kinderen en mijn ruimere omgeving, die achter me zijn blijven staan en me de tijd en ruimte gegund hebben die ik nodig had. En ja, ere wie ere toekomt, met dank aan mezelf : omdat ik niet bij de pakken ben blijven zitten en het heft in eigen handen heb genomen. Want het allemaal goed WETEN is 1 ding, het DOEN is een ander paar mouwen, elke dag opnieuw.

Nu besef ik pas ik dat veerkracht iets is dat je zelf traint, elke dag opnieuw. Ik heb geleerd dat ik volop voor mijn passie mag gaan én tegelijk mijn grenzen mag aangeven. Ik vind nu oprecht dat ik de moeite waard ben en voor mijn eigen keuzes mag gaan. En o zo belangrijk: ik mag en kan elke dag de draad terug oppikken. Ik heb mezelf ge-reSet.

Ik gun jou hetzelfde! Kijk op mijn website, ontdek wat ik voor jou kan betekenen en maak die keuze om zelf ook te reSetten!

Lees mijn verhaal

Iets voor mij?

Wil jij niet langer het gevoel overspoeld te worden door stress, to-do lijsten en de waan van de dag?

Wil jij terug voldoening in je leven, opstaan of dingen doen met goesting, jezelf de moeite voelen, je eigen keuzes maken, je veerkracht versterken?
Kortom, wil jij terug zelf greep hebben op jouw leven en een gevoel van vrijheid ervaren?!

Maak dan die keuze om te reSetten. Want jij bent het waard!
Het vraagt een serieuze inspanning, maar het loont de moeite!

Hellep!

Duurzaam leven & werken

Duurzaam omspringen met lucht, water, grondstoffen, voedsel... vinden de meeste mensen normaal. We staan er echter niet bij stil dat ook onze eigen menselijke energie uitgeput geraakt als we hier niet duurzamer mee leren omspringen.

Om antwoord te bieden op deze steeds sneller veranderende samenleving is het nodig dat we stoppen met roofbouw te plegen op onszelf en dat we starten om van duurzaam leven & werken écht een prioriteit te maken. Dit kunnen we doen door in te zetten op onze eigen mentale en fysieke veerkracht.

De oplossing: reset jezelf

Laatste berichten

Black Friday of Silver Saturday of ...
Van Black Friday naar Silver Saterday, Silver Sunday, Silver Everyday!

Lees meer

Serieus of liever een hoek af?
Ik zal het maar meteen verklappen, ik ben fan van mensen én dingen ‘met een hoek af’ zoals we in de Kempen zeggen.

Lees meer

Saaie staycation? Nee! Sublieme vacation!
Morgen zit mijn vakantie er op. Dan komt de vraag ‘En, hoe was je vakantie?’ ‘Subliem!’ zal ik antwoorden. ‘Ah ja, op reis geweest?’ ‘Neen’. ‘Speciale dingen gedaan dan tijdens je staycation?’...

Lees meer